Hago

Hago plinotijesni poklopci

 

Hago Bautechnik GmbH

je vodeći europski proizvođač plinotijesnih poklopaca. Legomont d.o.o. je ovlašteni uvoznik i distributer.

Kvaliteta izrade i širina tehničkih mogućnosti garancija su Vašeg zadovoljstva proizvodom. Hago bva plinotijesni poklopac za ispunu. Širok asortiman proizvoda garantira rješenje za svačiji ukus i potrebe. Hago plinotijesni i vodonepropusni poklopci se izrađuju u svim dimenzijama, a moguća su i specijalna rješenja po Vašoj narudžbi. Raspon standardnih dimenzija kreće se od 200 mm x 200 mm do 1000 mm x 1000 mm. Svi Hago plinotijesni i vodonepropusni poklopci su dostupni u aluminijskoj, pocinčanoj i inox izvedbi. Također bismo željeli skrenuti pozornost na poklopce za velike klase nosivosti (C250, D400), te na poklopce s posebnim vatronepropusnim brtvama.

Hago plinotijesni i vodonepropusni poklopci su pogodni za ugradnju u svim prostorima i uvjetima, te su opremljeni s posebnim ključevima za jednostavno otvaranje, a kao dodatna opcija, dostupne su hidrauličke ili mehaničke dizalice poklopca za lakše otvaranje. Također, mogućnost ispune kamenom, pločicama... osigurava estetsku prihvatljivost i usklađenost s okolnim prostorom.

Hago plinotijesni poklopci za ispunu Katalog Hago plinotijesni poklopci_HR
Hago composite plinotijesni poklopci za ispunu Hago Composite plinotijesni poklopci_HR
Hago plinotijesni poklopci za ispunu HagoRoof poklopci za krovne otvore DE
Hago composite plinotijesni poklopci za ispunu Hago BVA-SL plinotijesni poklopci sa visinom ugradnje od 5 cm_EN
Hago composite plinotijesni poklopci za ispunu Hago Composite plinotijesni poklopci sa visinom ugradnje od 5 cm_EN
Hago composite plinotijesni poklopci za ispunu Hagolifter-uređaj za podizanje HagoDeck poklopaca_EN

HagoDeck upute za ugradnju BV, B, BVA, BVA-SL, BVE, BV-F90, BV-thermo, BVS 250, BVS 400, BV ravan, BVE ravan, BVH maxi, BVHS 250, BVHS 400, RVA, RV, RG, BR, RVE, BVA multi, te BVA-RA.

HagoDeck upute za ugradnju BV-GD,BVE-GD,BV-GDZ,BVE-GDZ