Hago

Hago plinotijesni poklopci

 

Hago Bautechnik GmbH

je vodeći europski proizvođač plinotijesnih poklopaca. Legomont d.o.o. je ovlašteni uvoznik i distributer.

Kvaliteta izrade i širina tehničkih mogućnosti garancija su Vašeg zadovoljstva proizvodom. Širok asortiman proizvoda garantira rješenje za svačiji ukus i potrebe. Hago plinotijesni i vodonepropusni poklopci se izrađuju u svim dimenzijama, a moguća su i specijalna rješenja po Vašoj narudžbi. Raspon standardnih dimenzija kreće se od 200 mm x 200 mm do 1000 mm x 1000 mm. Svi Hago plinotijesni i vodonepropusni poklopci su dostupni u aluminijskoj, pocinčanoj i inox izvedbi.

Hago plinotijesni i vodonepropusni poklopci su pogodni za ugradnju u svim prostorima i uvjetima, te su opremljeni s posebnim ključevima za jednostavno otvaranje, a kao dodatna opcija dostupi su poklopci i sa plinskim oprugama ili mehaničke dizalice poklopca za lakše otvaranje. Također, mogućnost ispune kamenom, pločicama... osigurava estetsku prihvatljivost i usklađenost s okolnim prostorom. 

Za rješenje i ponudu molim da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 021 533 176 .