blucher plinotijesni slivnici

Plinotijesni slivnici od nehrđajućeg čelika

blucher plinotijesni slivnikBlücher 760 S plinotijesni slivnik, u potpunosti nepropusan za plinove i vodu. Slivnik je izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 316 L te je pogodan za ugradnju u najzahtjevnijim okruženjima (bolnice, farmaceutska industrija, itd.) Slivnik dolazi u kompletu sa mokrim sifonskim umetkom (tip 562) i filter košarom ili pjeskolovom (tip 780), sve izrađeno od nehrđajućeg čelika AISI 316 L. Izbor između dvije mogućnosti otvaranja: ključ za podizanje ili vakuum ručka. Dimenzije vidljivog dijela slivnika su 200 x 200 mm, a plinotijesnog poklopca Ø 166 mm, vertikalni odvod DN 110, brtveni prsten izrađen od NBR gume.

cijena na upit

blucher plinotijesni slivnikBlücher 761S okrugli plinotijesni slivnik, u potpunosti nepropusan za plinove i vodu. Slivnik je izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 316 L te je pogodan za ugradnju u najzahtjevnijim okruženjima (bolnice, farmaceutska industrija, itd.) Slivnik dolazi u kompletu sa mokrim sifonskim umetkom (tip 562) i filter košarom ili pjeskolovom (tip 780), sve izrađeno od nehrđajućeg čelika AISI 316 L. Izbor između dvije mogućnosti otvaranja: ključ za podizanje ili vakuum ručka. Dimenzije vidljivog dijela slivnika Ø 200 mm, a plinotijesnog poklopca Ø 166 mm, vertikalni odvod DN 110, brtveni prsten izrađen od NBR gume.

cijena na upit

blucher plinotijesni slivnikBlücher 763S plinotijesni slivnik, u potpunosti nepropusan za plinove i vodu. Slivnik je izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 316 L te je pogodan za ugradnju u najzahtjevnijim okruženjima (bolnice, farmaceutska industrija, itd.) Slivnik dolazi u kompletu sa mokrim sifonskim umetkom (tip 562) i filter košarom ili pjeskolovom (tip 780), sve izrađeno od nehrđajućeg čelika AISI 316 L. Izbor između dvije mogućnosti otvaranja: ključ za podizanje ili vakuum ručka. Dimenzije vidljivog dijela slivnika su 200 x 200 mm, a plinotijesnog poklopca Ø 166 mm, horizontalni odvod DN 110, brtveni prsten izrađen od NBR gume.

cijena na upit

blucher plinotijesni slivnikBlücher 763S okrugli plinotijesni slivnik, u potpunosti nepropusan za plinove i vodu. Slivnik je izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 316 L te je pogodan za ugradnju u najzahtjevnijim okruženjima (bolnice, farmaceutska industrija, itd.) Slivnik dolazi u kompletu sa mokrim sifonskim umetkom (tip 562) i filter košarom ili pjeskolovom (tip 780), sve izrađeno od nehrđajućeg čelika AISI 316 L. Izbor između dvije mogućnosti otvaranja: ključ za podizanje ili vakuum ručka. Dimenzije vidljivog dijela slivnika Ø 200 mm, a plinotijesnog poklopca Ø 166 mm, horizontalni odvod DN 110, brtveni prsten izrađen od NBR gume.

cijena na upit

blucher plinotijesni nastavakBlücher 774.452 S gornji dio dvo-dijelnog plinotijesnog slivnika, u potpunosti nepropusan za plinove i vodu. Slivnik je izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 316 L te je pogodan za ugradnju u najzahtjevnijim okruženjima (bolnice, farmaceutska industrija, itd.). Za kombiniranje s donjim dijelom slivnika po izboru (različiti odvodi, sa ili bez prirubnice za prihvat hidroizolacije). Plinotijesni gornji dio se također kombinira sa mokrim sifonskim umetkom (tip 562) i filter košarom ili pjeskolovom (tip 780), sve izrađeno od nehrđajućeg čelika AISI 316 L. Izbor između dvije mogućnosti otvaranja: ključ za podizanje ili vakuum ručka. Dimenzije vidljivog dijela slivnika su 200 x 200 mm , a plinotijesnog poklopca Ø 166 mm, brtveni prsten izrađen od NBR gume.                                                                                 cijena na upitBlücher 774.552 S gornji dio dvo-dijelnog plinotijesnog slivnika, u potpunosti nepropusan za plinove i vodu. Slivnik je izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 316 L te je pogodan za ugradnju u najzahtjevnijim okruženjima (bolnice, farmaceutska industrija, itd.). Za kombiniranje s donjim dijelom slivnika po izboru (različiti odvodi, sa ili bez prirubnice za prihvat hidroizolacije). Plinotijesni gornji dio se također kombinira sa mokrim sifonskim umetkom (tip 562) i filter košarom ili pjeskolovom (tip 780), sve izrađeno od nehrđajućeg čelika AISI 316 L. Izbor između dvije mogućnosti otvaranja: ključ za podizanje ili vakuum ručka. Dimenzija vidljivog dijela slivnika je  Ø 200 mm, a plinotijesnog poklopca Ø 166 mm, brtveni prsten izrađen od NBR gume.                                                                                                                                     cijena na upit


Kontakt

Legomont d.o.o.
Mažuranićevo šetalište 53
21000 Split
Tel:  + 385 21 533 176
e-mail: legomont@legomont.hr
web:   www.legomont.hr

Radno vrijeme: 08 -15 h (ponedjeljak - petak) 

Legomont.hr koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funcionalnosti i prikaza sadržaja. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Legomont.hr slažete se s korištenjem kolačića. Saznaj više..