HAGO RG

HAGO RG serija

HAGO RGHAGODECK RG 33

Poklopac revizionih okana s pločom od rebrastog lima i okvirom od valjčanog profila. Svijetle dimenzije otvora 27,3 x 27,3 cm, građevinske dimenzije 34 x 34 cm. Poklopac izrađen od vruće pocinčanog čelika, s ključem za otvaranje, nije nepropusan, za pješačko opterećenje.

   - cijena na upit

HAGO RGHAGODECK RG 44

Poklopac revizionih okana s pločom od rebrastog lima i okvirom od valjčanog profila. Svijetle dimenzije otvora 37,3 x 37,3 cm, građevinske dimenzije 44 x 44 cm. Poklopac izrađen od vruće pocinčanog čelika, s ključem za otvaranje, nije nepropusan, za pješačko opterećenje.

 - cijena na upit

HAGO RGHAGODECK RG 55

Poklopac revizionih okana s pločom od rebrastog lima i okvirom od valjčanog profila. Svijetle dimenzije otvora 47,3 x 47,3 cm, građevinske dimenzije 54 x 54 cm. Poklopac izrađen od vruće pocinčanog čelika, s ključem za otvaranje, nije nepropusan, za pješačko opterećenje.

 - cijena na upit

HAGO RGHAGODECK RG 64

Poklopac revizionih okana s pločom od rebrastog lima i okvirom od valjčanog profila. Svijetle dimenzije otvora 57,3 x 37,3 cm, građevinske dimenzije 64 x 44 cm. Poklopac izrađen od vruće pocinčanog čelika, s ključem za otvaranje, nije nepropusan, za pješačko opterećenje.

 - cijena na upit

HAGO RGHAGODECK RG 66

Poklopac revizionih okana s pločom od rebrastog lima i okvirom od valjčanog profila. Svijetle dimenzije otvora 57,3 x 57,3 cm, građevinske dimenzije 64 x 64 cm. Poklopac izrađen od vruće pocinčanog čelika, s ključem za otvaranje, nije nepropusan, za pješačko opterećenje.

  - cijena na upit

HAGO RGHAGODECK RG 88

Poklopac revizionih okana s pločom od rebrastog lima i okvirom od valjčanog profila. Svijetle dimenzije otvora 77,3 x 77,3 cm, građevinske dimenzije 84 x 84 cm. Poklopac izrađen od vruće pocinčanog čelika, s ključem za otvaranje, nije nepropusan, za pješačko opterećenje.

   - cijena na upit

HAGO RGHAGODECK RG 106

Poklopac revizionih okana s pločom od rebrastog lima i okvirom od valjčanog profila. Svijetle dimenzije otvora 97,3 x 57,3 cm, građevinske dimenzije 104 x 64 cm. Poklopac izrađen od vruće pocinčanog čelika, s ključem za otvaranje, nije nepropusan, za pješačko opterećenje.

  - cijena na upit