Poklopci od nehrđajućeg čelika, klase nosivosti C250

HAGO BVEHS250

HAGO BVEHS 250 serija

hago bvhs

Plinotijesni poklopac revizionih okana s mogućnošću ispune, opremljen alatom za podizanje Golden Key Lift Off.  Prostor za ispunu dubine 10 cm. Poklopac izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 304, nepropusan za mirise i vodu, nosivosti 250 kN (C250; EN 124) uz najmanje 5 cm debljine betona.  Za rješenje i ponudu molim da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  .

 

HAGO BVES250

HAGO BVES 250 serija

hago bvs250

Plinotijesni poklopac revizionih okana s mogućnošću ispune, opremljen alatom za podizanje Golden Key Lift Off.Poklopac izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 304, nepropusan za mirise i vodu, nosivosti 250 kN (C250; EN 124). Za rješenje i ponudu molim da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Legomont.hr koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funcionalnosti i prikaza sadržaja. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Legomont.hr slažete se s korištenjem kolačića. Saznaj više..