Poklopci od aluminija, klase nosivosti B125

HAGO BVA-RA

BVA-RA serija dvodijelnih i trodijelnih poklopaca

bva-ra

dvodijelni plinotijesni poklopac revizionih okana s mogućnošću ispune, opremljen alatom za podizanje Golden Key Lift Off.  Poklopci, poredani jedan uz drugi, s međustazom na vađenje. Poklopac BVA-RA je u potpunosti izrađen od aluminija. Linija poklopaca uglavnom nepropusna za mirise i vodu, nosivosti 125 kN (B125; EN 124), neupadljivi kutni limovi (maks. vidljiva površina 30 x 30 mm). Na upit dostupno i u verziji od nehrđajućeg ili pocinčanog čelika. Za rješenje i ponudu molim da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  .

 

HAGO BVA

BVA serija poklopaca

hagodeck bva

Plinotijesni poklopac revizionih okana s mogućnošću ispune. Poklopac u potpunosti izrađen od aluminija, nepropusan za mirise i vodu, nosivosti 125 kN (B125; EN 124). Za rješenje i ponudu molim da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  .


 

Legomont.hr koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funcionalnosti i prikaza sadržaja. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Legomont.hr slažete se s korištenjem kolačića. Saznaj više..