Detalje proizvoda,fotografije,opise i nacrte pogledajte u našem Web Katalogu...

blucher inox kuhinjski kanal 660Blücher kuhinjski kanal tip 660 za podove s keramičkom oblogom, u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 304, na zahtjev dostupan i u AISI 316L verziji. Kanal je posebno namijenjen za primjenu u profesionalnim kuhinjama (hoteli, restorani) i ostalim objektima gdje je potrebno udovoljiti HACCP standardima. Kanal je opremljen središnjim odvodom DN 110 ili DN 160, a može se kombinirati s Blücher rešetkama (mrežasta protuklizna ili uzdužna rešetka), sifonskim umetcima, filterima i prirubnicama. Debljina stijenke od nehrđajućeg čelika iznosi 2 mm. Kako bi se omogućile najbolje karakteristike samočišćenja kanal je izveden u dužnom i bočnom padu prema odvodu. Pregled kanala tip 660 prema dimenzijama se nalazi u priloženoj tablici.

blucher inox kuhinjski kanal za vinilne podove 662Blücher kuhinjski kanal tip 662 za vinilne podove, u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 304, opremljen površinskom hidroizolacijskom prirubnicom s uklještenjem za vinilni pod. Na zahtjev dostupno i u AISI 316L verziji. Kanal je posebno namijenjen za primjenu u profesionalnim kuhinjama (hoteli, restorani) i ostalim objektima gdje je potrebno udovoljiti HACCP standardima. Kanal je opremljen središnjim odvodom DN 110 ili DN 160, a može se kombinirati s Blücher rešetkama (mrežasta protuklizna ili uzdužna rešetka), sifonskim umetcima i filterima. Debljina stijenke od nehrđajućeg čelika iznosi 1,5 mm. Kako bi se omogućile najbolje karakteristike samočišćenja kanal je izveden u dužnom i bočnom padu prema odvodu. Pregled kanala tip 662 prema dimenzijama se nalazi u priloženoj tablici.

blucher kuhinjski kanal s plitkom prirubnicom 664Blücher kuhinjski kanal tip 664 za podove s keramičkom oblogom, u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 304, s plitkom prirubnicom za prihvat hidroizolacijskih premaza u sloju ispod keramičke obloge. Na zahtjev dostupno i u AISI 316L verziji. Kanal je posebno namijenjen za primjenu u profesionalnim kuhinjama (hoteli, restorani) i ostalim objektima gdje je potrebno udovoljiti HACCP standardima. Kanal je opremljen središnjim odvodom DN 110 ili DN 160, a može se kombinirati s Blücher rešetkama (mrežasta protuklizna ili uzdužna rešetka), sifonskim umetcima i filterima. Debljina stijenke od nehrđajućeg čelika iznosi 2 mm. Kako bi se omogućile najbolje karakteristike samočišćenja kanal je izveden u dužnom i bočnom padu prema odvodu. Pregled kanala tip 664 prema dimenzijama se nalazi u priloženoj tablici.

Pribor Blücher kanala tip 660,670,662 i 664

REŠETKE

blücher inox mrežasta protuklizna rešetkaBlücher MESH mrežasta protuklizna rešetka, u potpunosti izrađena od nehrđajućeg čelika AISI 304, visine 25 mm i klase nosivosti L 1350 kg.

cijena na upit

 

Blücher ladder inox protuklizna rešetkaBlücher LADDER protuklizna rešetka, u potpunosti izrađena od nehrđajućeg čelika AISI 304, visine 25 mm i klase nosivosti L 5000 kg.

cijena na upit